За контакти:
0878-76-23-71  0884-77-37-99 
Апарат за ролон без термостат

Апарат за ролон без термостат.

16.00лв.
Апарат за ролон без термостат - с отвор

Апарат за ролон без термостат - с отвор

20.00лв.
Апарат за ролон с термостат

Апарат за ролон с термостат

30.00лв.
Апарат дуо за ролон (с термостат)

Апарат дуо за ролон(с термостат).

100.00лв. 85.00лв.
Апарат трио за ролон (с термостат)

Апарат трио за ролон(с термостат).

120.00лв. 100.00лв.
Апарат за кутия BASSO

Апарат за кутия BASSO 400/500ml.

70.00лв.
Апарат за кутия ALTO

Апарат за кутия ALTO 800ml.

 

75.00лв.
Апарат за кутия Security 2000

Апарат за кутия Security 2000 - 400/500/800 ml.

120.00лв. 110.00лв.
Комбиниран апарат за кутия и 3 ролона

Комбиниран апарат за кутия и 3 ролона

220.00лв. 200.00лв.
© 2015 - 2021 Всички права запазени